Dr. Schaepmanlaan 45, Beek

Halfvrijstaand
Verkocht ovb

Kenmerken

  • Bouwjaar1972
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud452 m³
  • Woonoppervlakte117 m²
  • Perceeloppervlakte554 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering
Dit halfvrijstaande huis is rustig gelegen in een gewilde, groene woonomgeving, vlakbij alle voorzieningen, winkelcentrum Makado en een goede verbinding naar alle autowegen. Het pand is degelijk gebouwd in 1972 en goed onderhouden met strakke wand- en plafondafwerking. Deels (hard)houten, deels kunststof kozijnen met dubbelglas, HR Combi cv-ketel 2018 (eigendom), spouw en dak zijn (na)geïsoleerd, deels rolluiken.

Het perceel is 554 m2 groot, met een overdekt terras en een bijna 40 meter diepe tuin op het zuiden. In de tuin bevindt zich een tuinhuis. Bij de woning hoort verder een verlengde, inpandig bereikbare garage 7.35 x 2.93 met verwarming en elektrische sectionaalpoort.

De inhoud van de woning bedraagt 452 m3 en de woonoppervlakte 117 m2.

Indeling

Begane grond: hal met tegelvloer en garderobehoek; meterkast; toilet met wandcloset en fonteintje; L-woonkamer 7.70 x 5.98/3.70 met massief eiken parket, bergkast onder de trap; gesloten woonkeuken 4.96 x 3.03 met luxe aanbouwkeuken, voorzien van inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven, koelkast en vaatwasser; bijkeuken 5.00 x 1.93 met keukenblok, aansluiting witgoed, toegang naar garage en buitendeur; overdekt terras 4.00 x 3.30.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop; drie slaapkamers 3.90 x 3.74; 3.74 x 3.72; 2.90 x 2.27; badkamer 2.52 x 2.27 met ligbad (whirlpool), douchecabine, wandcloset en badmeubel.
Tweede verdieping, bereikbaar via een vlizotrap, alwaar berging en hobbykamer.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Dr. Schaepmanlaan 45 te Beek


[recaptcha]