Herenhofstraat 20, Beek

Vrijstaand
€ 409.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1987
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud640 m³
  • Woonoppervlakte161 m²
  • Perceeloppervlakte493 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie hoeklocatie, op korte afstand van het centrum van Beek en een gunstige ligging ten opzichte van de autosnelwegen. Het pand is gebouwd in 1987 en beschikt o.a. over geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, uitgebreide meterkast, en hete-luchtverwarming (HR cv-ketel uit 2012, eigendom; boiler uit ca. 2003, eigendom). De woning is voorzien van vloer– , spouw- en dakisolatie. Het perceel is 493 m2 groot met een fraai aangelegde, omsloten tuin met optimale privacy en groot overdekt terras 8.57 x 3.88. De tuin is achterom bereikbaar via de oprit, welke plaats biedt voor twee auto’s. Bij de woning hoort een vrijstaande in spouw gemetselde garage van 6.18 x 3.62 met automatische sectionaal poort, smeerput en zolderberging; berging/bijkeuken 3.62 x 2.46.

De inhoud van de woning bedraagt 640 m3 en de woonoppervlakte 161 m2.

Indeling

Overdekte entree. Begane grond, voorzien van fraaie lichte tegelvloer: ruime hal met meterkast en trappartij; modern toilet met fonteintje; woonkamer 8.45 x 4.76 met veel lichtinval, schuifpui naar de tuin en gashaard; eetkeuken 7.89 x 3.95 met nette aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en hete-lucht oven.

Eerste verdieping: overloop; wasruimte 2.15 x 1.88; drie grote slaapkamers 5.00 x 4.78; 5.89 x 3.00 met laminaat; 4.80 x 3.38 met vaste trap naar de tweede verdieping; luxe badkamer 3.13 x 2.88 met grote inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel in badmeubel.

Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap: ruime bergzolder, alwaar de verwarmingsinstallatie is geplaatst.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Herenhofstraat 20 te Beek


[recaptcha]