Hubertusstraat 65, Beek

Vrijstaand
€ 370.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1973
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud673 m³
  • Woonoppervlakte148 m²
  • Oppervlakte overig42 m²
  • Perceeloppervlakte673 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering
Deze degelijk gebouwde semi-bungalow is rustig gelegen in het dorp Genhout bij Beek, in een glooiend heuvellandschap, met veel wandel– en fietsmogelijkheden. Het pand is degelijk gebouwd in 1973 en dient van binnen gemoderniseerd te worden. De woning beschikt o.a. over hardhouten kozijnen met dubbelglas op de begane grond, deels rolluiken en een cv-ketel van het merk Ferroli (ouder type) met aparte geiser (gehuurd van Volta voor € 14,47 per maand, per maand opzegbaar). Het perceel is 673 m2 met een mooi aangelegde tuin met vijverpartij, groot (deels overdekt) terras, en voldoende privacy. Bij de woning hoort een garage van 6.74 x 3.60 met automatische poort, bergzolder en een berging van 4.92 x 3.63. De inhoud van de woning bedraagt 673 m3 en de woonoppervlakte 148 m2 (excl. souterrain).

Indeling

Begane grond
: overdekte entree; ruime hal met parketvloer, meterkast; toilet met fonteintje; drie slaapkamers 4.11 x 3.50 met wastafel en vaste kastenwand; 3.50 x 3.13 met 2 muurkasten; 3.41 x 2.91 met wastafel en muurkast; badkamer 1.74 x 1.54 met ligbad (whirpool); L-woonkamer 6.97 x 5.46/3.67 met parketvloer, schouw met inzethaard en hoekraam; gesloten eetkeuken 5.42 x 3.00 met tegelvloer en aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser; bijkeuken 2.33 x 2.30 met buitendeur, muurkast en aansluiting voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping: overloop; slaapkamer/logeerkamer 4.05 x 3.53; badkamer 2.27 x 1.41 met douche, wastafel en 2e toilet; bergruimte 5.42 x 2.95, alwaar standplaats cv-ketel/geiser.


Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Hubertusstraat 65 te Beek


[recaptcha]