Marijkestraat 41, Beek

Appartement
Verkocht ovb

Kenmerken

  • Bouwjaar1964
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud217 m³
  • Woonoppervlakte73 m²
  • Oppervlakte overig6 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Dit mooie appartement ligt op de derde verdieping van een kleiner appartementencomplex in een groene, rustige en gewilde woonomgeving op loopafstand van het centrum van Beek. Het complex dateert uit 1964 en is bijzonder netjes onderhouden, (vrijwel) geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, complexverwarming. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 190,- per maand, inclusief voorschot stookkosten. Elektraboiler is gehuurd van Volta voor € 14,45 per maand (contractvrij).
Het appartement is instapklaar afgewerkt met strakgestucte wanden, doorlopende laminaatvloer, moderne keuken en badkamer.
Bij het appartement hoort een privéberging in het souterrain.
De inhoud van het appartement bedraagt 217 m3 en de woonoppervlakte 73 m2.

Indeling
Souterrain: ruime privé-berging.
Begane grond: gemeenschappelijk entree met hal, trappenhuis, brievenbussen, bellentableau en intercom.
Derde verdieping: hal; meterkast met moderne elektrische groepenkast; woonkamer 4.73 x 4.55 annex eetkamer 3.50 x 2.95 met deur naar balkon; gesloten keuken 3.37 x 1.92 met nette aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en aansluiting wasmachine; slaapkamer 4.63 x 2.70 met kleedruimte 1.90 x 1.56 voorzien van vaste kast; tweede slaapkamer 2.95 x 1.78 met vast kast; badkamer 1.97 x 1.97 met douchecabine, badmeubel en wandcloset.

 

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Marijkestraat 41 te Beek