Prins Maurtislaan 46A, Beek

Appartement
€ 174.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1977
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud357 m³
  • Woonoppervlakte86 m²
  • Oppervlakte overig32 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering
Dit ruime maisonnette-appartement is gelegen op de 1e en 2e en 3e verdieping van een klein appartementencomplex, gelegen op loopafstand van het centrum van Beek. Het complex is gebouwd in 1977 en wordt netjes onderhouden. Geheel hardhouten kozijnen met dubbelglas; spouw– en dakisolatie; blokverwarming met individuele bemetering; 1 rolluik. Interieur is instapklaar afgewerkt in een smaakvolle, moderne stijl. Bij het appartement horen een ruime garage 6.00 x 4.30 met automatische poort; een privé-berging 3.00 x 2.10 en een gemeenschappelijke berging voor de afvalcontainers, oud papier e.d. Bij het complex hoort verder een gemeenschappelijke parkeerplaats aan de achterzijde.
De bijdrage aan de VVE inclusief voorschot verwarming en water bedraagt € 200,- per maand.
De inhoud van het appartement is 357 m3 en de woonoppervlakte 86 m2.

Indeling
Souterrain: garage 6.00 x 4.30 met automatische poort; privé-berging 3.00 x 2.10.
Begane grond: afgesloten entree met brievenbussen en videocom.
Eerste verdieping: 1e woonlaag appartement: hal met tegelvloer; meterkast (6 groepen; aardlekschakelaar); modern toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 10.45 x 4.30 met open keuken, voorzien van laminaatvloer, schuifpui naar het balkon en moderne aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-/vriescombinatie; balkon 4.00 x 1.60.
Tweede verdieping: 2e woonlaag appartement, voorzien van laminaatvloer: overloop; 2 slaapkamers 4.32 x 4.00; 4.32 x 4.10; moderne badkamer 2.21 x 2.08 met inloopdouche, tweede toilet, badmeubel en aansluiting witgoed.
Derde verdieping: grote, hoge bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap, alwaar standplaats elektrische boiler (eigendom).

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Prins Maurtislaan 46A te Beek


[recaptcha]