Vijverlaan 6, Brunssum

Vrijstaand
Verkocht ovb

Kenmerken

  • Bouwjaar1957
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud375 m³
  • Woonoppervlakte100 m²
  • Perceeloppervlakte316 m²
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering
Dit vrijstaand huis is schitterend gelegen aan de vijver, in een rustige, groene woonomgeving vlakbij het centrum en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1957 en van binnen op een bijzonder smaakvolle wijze verbouwd tot een luxe woning voor 2 personen of een klein gezin. Deels kunststof, deels houten kozijnen met dubbelglas, boven achter rolluiken, dakisolatie, HR Combi cv-ketel 2010, gehuurd van Hesi voor € 37.61 per maand (15-jarig huurcontract, koper wordt geacht dit lopende contract over te nemen).

Het perceel is 316 m2 groot met een royale tuin op het zuiden. Bij het pand hoort een losstaande garage 5.50 x 3.00 met elektrische poort en een brede oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s

De inhoud van de woning bedraagt 375 m3 en de woonoppervlakte 100 m2.

Indeling

Souterrain: kelder 6.90 x 3.40 met aansluiting witgoed.

Begane grond: overdekte entree, ruime open hal 4.11 x 3.30 met fraaie trap; meterkast met uitbreide elektrische groepenkast; woonkamer 6.90 x 3.80 met massief eiken parket en schuifpui naar terras en tuin; halfopen keuken 3.25 x 2.38 met nette aanbouwkeuken, voorzien van granieten blad, inductiekookplaat, afzuigkap.

Eerste verdieping, grotendeels voorzien van mooie eiken parketvloer: grote, hoge slaapkamer 6.92 x 3.80; kleedruimte/tweede slaapkamer 3.26 x 2.51 met deur naar balkon achterzijde; luxe badkamer 3.12 x 2.17 met hoekbad, badmeubel en zwevend toilet.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Vijverlaan 6 te Brunssum


[recaptcha]