Zwarte Graaf 2, Doenrade

Halfvrijstaand
Verkocht ovb

Kenmerken

  • Bouwjaar1974
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud448 m³
  • Woonoppervlakte115 m²
  • Perceeloppervlakte259 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering
Deze halfvrijstaande woning is gelegen op een rustige hoeklocatie in de dorpskern van Doenrade, met een goede verbinding naar uitvalswegen en de voorzieningen van Sittard. Het pand is degelijk gebouwd in 1974 en recent gerenoveerd in een smaakvolle moderne stijl. Het pand is voorzien van deels hardhouten, deels kunststof kozijnen met dubbelglas, HR Combi cv-ketel 2015 (eigendom), deels rolluiken, dak(na)isolatie.

Het perceel is 259 m2 groot, met een onderhoudsvriendelijk aangelegde, geheel omsloten tuin, waar men veel privacy geniet. In de tuin bevindt zich een groot hardstenen terras, een waterpartij en een kleine overkapping. Bij de woning hoort een inpandig bereikbare garage 6.15 x 4.02/2.81 met deur naar de tuin. In de garage bevindt zich een aparte wasruimte 1.85 x 1.17 met aansluiting witgoed. Brede oprit met parkeermogelijkheid voor diverse auto’s.

De inhoud van de woning bedraagt 448 m3 en de woonoppervlakte 115 m2.

Indeling
Begane grond, grotendeels voorzien van moderne tegelvloer: overdekte entree; hal met bergkast onder de trap; meterkast met uitgebreide elektrische groepenkast; modern toilet met wandcloset en fonteintje; L-woonkamer 35 m2, 7.58 x 6.03/3.60 met inzet(open)haard en openslaande deuren naar de aanbouw; aanbouw 7.26 x 3.36 met moderne keuken (2016) 3.27 x 2.71, voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en close-inboiler, met een leuke bar gescheiden van het eetgedeelte 4.28 x 3.36 met eiken parket en glaspui met openslaande tuindeuren.

Eerste verdieping, geheel voorzien van laminaat: drie slaapkamers 4.17 x 3.16; 3.60 x 3.31; 3.18 x 2.70; moderne badkamer 2.28 x 1.95, voorzien van ligbad met douchewand, badmeubel met dubbele wastafel en zwevend toilet.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar overloop/berging en ruime zolder met mogelijkheid voor vierde slaapkamer.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Zwarte Graaf 2 te Doenrade


[recaptcha]