Bachstraat 22, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht ovb

Kenmerken

  • Bouwjaar1972
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud442 m³
  • Woonoppervlakte133 m²
  • Perceeloppervlakte370 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze verrassend ruime, goed onderhouden woning is gelegen in een rustige woonomgeving in Geleen-Zuid, vlakbij wijkwinkelcentrum Zuidhof en op korte afstand van scholen en uitvalswegen. Het pand is gebouwd in 1972, in 1987 voorzien van een ruime zij-aanbouw en in 2012 geheel gerenoveerd en strak afgewerkt. De woning beschikt over aluminium en kunststof kozijnen met dubbelglas, rolluiken op de verdieping, moderne elektrische installatie, HR Combi cv-ketel 2012 (eigendom).

Het perceel is 370 m2 groot, met een royale, onderhoudsvriendelijk bestrate tuin. Bij de woning hoort een garage aan de achterzijde van het perceel.

De inhoud van de woning bedraagt 442 m3 en woonoppervlakte 133 m2 (beide exclusief serre).

Indeling

Begane grond, voorzien van moderne grindvloer: ruime hal; meterkast; toilet met wandcloset en fonteintje; riante L-woonkamer 45 m2, 8.00 x 6.87/3.72 met twee deuren naar de serre; bergkast onder de trap en een houtkachel; gesloten keuken 5.56 x 3.18 met moderne aanbouwkeuken, voorzien van 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser; bijkeuken 2.70 x 2.05 (voormalige badkamer) met aansluiting witgoed; serre 6.60 x 3.80 met tegelvloer en schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop met grindvloer; berging 2.03 x 1.86; drie slaapkamers 4.00 x 3.73; 3.72 x 3.25 met vaste kast; 3.00 x 3.00; badkamer 3.00 x 1.98 met combi-ligbad, badmeubel en wandcloset.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Bachstraat 22 te Geleen


[recaptcha]