Beekhoverstraat 55a, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1982
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud265 m³
  • Woonoppervlakte70 m²
  • Perceeloppervlakte100 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze halfvrijstaande woning met vrij uitzicht aan de voorzijde is gelegen in een gewilde woonomgeving, nabij het centrum van Geleen, het sportcentrum Glanerbrook en het openbaar vervoer. Het pand is gebouwd omstreeks 1982 en is goed onderhouden. Het beschikt o.a. over geheel hardhouten kozijnen met beneden dubbelglas, nagenoeg geheel rolluiken, een combi-ketel uit 2007 van het merk Remeha (eigendom) en een moderne meterkast. Het perceel is 100 m2 groot met een gezellige, zonnige patio-tuin. Bij de woning hoort een geïsoleerde berging van 2.42 x 2.00 met aansluiting voor de wasapparatuur. Een instapklare woning met patio-tuin en berging op een goede locatie, welke ideaal geschikt is voor 1 à 2 personen.

De inhoud van de woning bedraagt 265 m3 en de woonoppervlakte 70 m2. 

Indeling

Begane grond: hal met tegelvloer en meterkast; toilet met fonteintje; woonkamer 6.72 x 3.42/1.90 met laminaatvloer, verdiepte bergkast, deur naar patio-tuin en open keuken met moderne aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop; twee slaapkamers 3.36 x 3.00 met deur naar balkonnetje aan voorzijde; 3.23 x 2.75; nette badkamer met ligbad met douchescherm, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping bereikbaar via vaste trap, voorzien van mozaïek parketvloer en groot velux dakraam: mogelijkheid voor 3e slaapkamer/logeerkamer 3.50 x 3.00 met bergkasten; cv-ruimte.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Beekhoverstraat 55a te Geleen


[recaptcha]