Beneluxlaan 68, Geleen

Halfvrijstaand
€ 199.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1973
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud511 m³
  • Woonoppervlakte123 m²
  • Perceeloppervlakte241 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze verrassend ruime woning is mooi gelegen in een groene, rustige woonomgeving in Geleen-Zuid, op loopafstand van winkels, scholen en voorzieningen, met aan de voorzijde blijvend vrij uitzicht over een plantsoen. Het pand is degelijk gebouwd in 1973 en dient, met name van binnen, volledig gemoderniseerd te worden. Deze ruime gezinswoning met mogelijk 5 slaapkamers is deze investering echter dubbel en dwars waard. De woning is voorzien van houten kozijnen met enkelglas en een moderne HR Combi cv-ketel (eigendom).

Het perceel is 241 m2 groot, met een kleine, geheel omsloten patiotuin op het zuidwesten, waar men volledige privacy geniet. Bij de woning hoort een inpandig bereikbare garage 6.00 x 3.38 en een brede oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s.

De inhoud van de woning bedraagt 511 m3 en de woonoppervlakte 123 m2. 

Indeling

Souterrain: provisiekelder 4.32 x 2.80.

Begane grond: hal met plavuizenvloer; meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar); toilet met fonteintje; L-woonkamer 41 m2, 8.15 x 6.61/3.67 met massief eiken parket, openhaard en prachtig vrij uitzicht over het plantsoen; gesloten keuken 5.18 x 2.80 met lichte tegelvloer en eenvoudige keukeninrichting; bijkeuken 3.00 x 2.00 met inpandige toegang naar de garage en buitendeur naar de patiotuin.

Eerste verdieping: overloop; vier slaapkamers 3.35 x 3.20; 3.73 x 3.20; 3.73 x 3.35; 3.31 x 2.60; badkamer 2.20 x 1.60 met ligbad, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping: bereikbaar via een vaste trap vanuit een der slaapkamers, alwaar mogelijkheid voor het realiseren van een vijfde slaapkamer en bergruimte.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Beneluxlaan 68 te Geleen


[recaptcha]