Bollenstraat 28, Geleen

Halfvrijstaand
€ 179.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1955
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud405 m³
  • Woonoppervlakte112 m²
  • Perceeloppervlakte196 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze karakteristieke 50-erjarenwoning is rustig gelegen nabij het centrum, het stadspark en op loopafstand van het busstation. Het pand is gebouwd omstreeks 1955 en netjes onderhouden. De woning beschikt nagenoeg geheel over kunststof kozijnen met dubbelglas, deels rolluiken en een HR combi cv-ketel uit 2013 (gehuurd van Gesit voor € 35,- p.m. Koper wordt geacht het huurcontract over te nemen). Het perceel is 196 m2 groot, met een leuk aangelegde tuin op het zuid-westen met vijverpartij en groot terras met terrasoverkapping (2016). Bij de woning hoort een garage van 5.40 x 3.00 (gehuurd voor € 50,- p.m., kan door nieuwe eigenaar worden voortgezet), welke per auto bereikbaar is via de Gadéstraat.

De inhoud van de woning is 405 m3 en de woonoppervlakte 112 m2. 

Indeling

Kelder: provisiekelder 4.17 x 2.15 met aansluiting voor de wasapparatuur.

Begane grond: ruime hal met meterkast; toilet; woonkamer 6.93 x 3.69/6.05 met kachel en parktvloer; aanbouw/eetgedeelte 3.08 x 3.00 met parketvloer en schuifpui naar de tuin; halfopen keuken 2.78 x 2.42 met nette aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven.

Eerste verdieping: overloop met pvc-vloer; drie slaapkamers 3.73 x 3.01 met wastafel, plankenvloer; 3.68 x 3.11 met pvc-vloer; 2.93 x 2.58 met wastafel, plankenvloer en deur naar dakterras; badkamer 2.25 x 1.86 met ligbad, voorzien van douchewand, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping, bereikbaar via vaste trap, alwaar overloop, berging en vierde slaapkamer 3.66 x 3.60 met dakkapel en pvc-vloer.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Bollenstraat 28 te Geleen


[recaptcha]