Brittanniëlaan 49, Geleen

Vrijstaand
€ 375.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar2006
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud747 m³
  • Woonoppervlakte166 m²
  • Perceeloppervlakte350 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Dit moderne en ruime vrijstaande huis is rustig gelegen in de jonge woonwijk “De Haese”, met goede verbinding naar de centra van Geleen en Sittard, uitvalswegen en het Zuyderland ziekenhuis. Het pand is gebouwd in 2006, voorzien van vloer-, spouw– en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbelglas, HR Combi cv-ketel 2006 (eigendom), vloerverwarming op de begane grond.

Het perceel is 350 m2 groot, met een bestrate, onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin, met tuinhuis. De tuin is vanaf de straat achterom bereikbaar via een pad links naast de woning. Inpandige garage 7.20 x 2.94 met automatische poort. Parkeren op eigen oprit.

De inhoud van de woning bedraagt 747 m3 en de woonoppervlakte 166 m2. 

Indeling

Begane grond, geheel voorzien van drempelloze tegelvloer met vloerverwarming: hal; meterkast met uitgebreide elektrische groepenkast; toilet met wandcloset en fonteintje; royale lichte woonkamer 68 m2 met openslaande deuren naar de tuin; gesloten keuken 3.93 x 3.34 met moderne aanbouwkeuken, voorzien van granietblad, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, diepvries en vaatwasser, ruime bergkast onder de trap; bijkeuken 4.90 x 1.82 met vaste kastenwand, aansluiting witgoed, standplaats cv-ketel en inpandige toegang naar de garage.

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: ruime overloop; separaat toilet, voorzien van wandcloset; badkamer 3.17 x 1.70 met inloopdouche en badmeubel; drie slaapkamers 5.40 x 4.03; 3.92 x 2.70; 3.92 x 2.60.

Tweede verdieping: ruime bergzolder, bereikbaar via vlizotrap. 

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Brittanniëlaan 49 te Geleen