Dassenkuillaan 65, Geleen

Vrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1987
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud356 m³
  • Woonoppervlakte106 m²
  • Perceeloppervlakte401 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze vrijstaande woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Dassenkuil”, nabij het Zuyderland Ziekenhuis, het centrum van Geleen, een basisschool en het station. De woning is in 1987 gebouwd, voorzien van vloer-, spouw– en dakisolatie en beschikt verder over geheel hardhouten kozijnen met dubbelglas op begane grond, deels rolluiken, moderne elektrische installatie, een HR combiketel uit 2010 (eigendom).

Het perceel is 401 m2 groot met een aangelegde, grotendeels bestrate tuin met terras en optimale privacy. Bij de woning hoort een garage van 6.50 x 3.00 met parkeergelegenheid op eigen oprit. De tuin is tevens via een zij-pad achterom bereikbaar.

De inhoud van de woning bedraagt 356 m3 en de woonoppervlakte 106 m2.

Indeling

Begane grond, voorzien van laminaatvloer: hal; meterkast; toilet met fonteintje; L-woonkamer 8.30 x 5.10/2.46; halfopen keuken 2.55 x 2.13 met eenvoudig keukenblok met afzuigkap en bergkast onder de trap.

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop: drie slaapkamers 4.33 x 2.92; 3.97 x 2.14; 3.90 x 2.15; badkamer 2.90 x 2.17 met ligbad, 2e toilet en wastafel, aansluiting voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping, bereikbaar via vaste trap, alwaar standplaats cv-ketel en mogelijkheid logeerruimte/vierde slaapkamer.

Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Vesteda Investment Management BV welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Kopers worden in de gelegenheid gesteld om voor hen belangrijke data te verifiëren.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Dassenkuillaan 65 te Geleen