De Katstraat 2, Geleen

Vrijstaand
€ 289.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1956
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud546 m³
  • Woonoppervlakte154 m²
  • Perceeloppervlakte305 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Aanvaarding op langere termijn, uiterlijk 1 mei 2020.

Typering
Aanvaarding op langere termijn, uiterlijk 1 mei 2020. Deze karakteristieke vrijstaande woning is gelegen in een gewilde, rustige woonomgeving in Oud-Geleen, op loopafstand van alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd rond 1956, volledig gemoderniseerd en goed onderhouden. Grotendeels hardhouten kozijnen met dubbelglas, deels originele grenen kozijnen met enkelglas, dakisolatie, moderne HR Combi cv-ketel (eigendom), deels rolluiken.

Het perceel is 305 m2 groot, met een onderhoudsvriendelijk aangelegde, zonnige achter- en zijtuin op het zuidwesten, met tuinhuisje. Bij de woning hoort een oprit van circa 2 meter breed, parkeerplaats aan de voorzijde van het pand.

De inhoud van het object bedraagt 546 m3 en de woonoppervlakte 154 m2.

Bijzonderheden
Aanvaarding op langere termijn, uiterlijk 1 mei 2020.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.74 x 1.97

Begane grond: gang met tegelvloer; toilet met wandcloset; meterkast met uitgebreide elektrische groepenkast; L-woonkamer 6.63 x 6.10/3.78 met gelamineerd parket en erker; aanbouw met leefkeuken, voorzien van tegelvloer met elektrische vloerverwarming, schuifpui naar de tuin en moderne aanbouwkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap, friteuse, combi-oven, koelkast, diepvries en vaatwasser; portaal met toegang naar bijgebouw.

Eerste verdieping, geheel voorzien van laminaatvloer: overloop; drie slaapkamers 3.80 x 2.86 met toegang naar balkon; 3.71 x 3.08; 2.87 x 2.66 inclusief muurkast; nette badkamer 2.15 x 1.16 met douche en badmeubel.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar overloop/berging en vierde slaapkamer.

Bijgebouw: geschikt als aparte wooneenheid voor mantelzorg, praktijkruimte enz. Indeling: ruimte begane grond 6.77 x 3.75 met tegelvloer; dubbele deur naar oprit, deur naar de tuin; toilet, witgoedaansluiting; vaste trap naar goed geïsoleerde zolderruimte (Unidek), alwaar slaapkamer 3.76 x 3.45.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over De Katstraat 2 te Geleen


[recaptcha]