Elisabethstraat 32, Geleen

Tussenwoning
€ 130.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1940
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud501 m³
  • Woonoppervlakte124 m²
  • Perceeloppervlakte125 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze ruime karakteristieke tussenwoning is gelegen op een gewilde locatie in het centrum van Geleen. Het pand is degelijk gebouwd in 1940 en netjes onderhouden. De woning beschikt o.a. over deels kunststof kozijnen met dubbel glas, deels over originele grenen kozijnen met enkelglas, moderne elektrische installatie, een VR cv-ketel uit 1998 (eigendom) en een badgeiser, gehuurd bij Volta voor € 14,10 p.m. (maandelijks opzegbaar).

Het perceel is 125 m2 groot, met een gezellige stadstuin waar men veel privacy geniet.

De inhoud van de woning bedraagt 501 m3 en de woonoppervlakte 124 m2.

 

Bijzonderheden

Het object wordt verkocht in verhuurde staat als beleggingsobject, het kan niet vrij van huur aanvaard worden. Maandhuur € 725,-.

Souterrain: provisiekelder 4.54 x 2.73.

Begane grond: ruime hal met tegelvloer; meterkast met moderne elektrische installatie; woonkamer 6.95 x 3.70 met plankenvloer, schouw met aansluiting kachel en openslaande deuren naar de tuin; gesloten keuken 3.15 x 2.80 met tegelvoer en eenvoudige aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat en afzuigkap; portaal met buitendeur en ruim toilet met fonteintje; bijkeuken 3.15 x 2.80 met buitendeur en witgoedaansluiting.

Eerste verdieping: grotendeels voorzien van laminaatvloer: overloop; drie slaapkamers 3.76 x 3.24; 3.76 x 3.63; 2.78 x 2.50; badkamer 2.72 x 2.16 met ligbad, tweede toilet en wastafel; toegang naar dakterras.

Tweede verdieping: bereikbaar via een vaste trap, alwaar overloop met twee bergruimtes, standplaats cv-ketel en vierde slaapkamer 3.77 x 3.40 met dakkapel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Elisabethstraat 32 te Geleen