Eloystraat 55, Geleen

Tussenwoning
Verkocht ovb

Kenmerken

  • Bouwjaar1946
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud325 m³
  • Woonoppervlakte78 m²
  • Perceeloppervlakte154 m²
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering

Deze karakteristieke woning is rustig gelegen nabij het gezellige centrum van Oud-Geleen. De woning is degelijk gebouwd rond 1946 met betonnen vloeren, een geheel nieuw dak met Unidek dakbeschot, kunststof kozijnen met dubbelglas en boven witte rolluiken. HR Combi cv-ketel uit 2012, gehuurd van Volta voor € 46,60 per maand (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen).

Het perceel is 154 m2 groot, met een onderhoudsvriendelijke, geheel bestrate en ommuurde tuin, met eenvoudig overdekt terrasje. Bij de woning hoort een ruime berging 4.56 x 3.65, welke achterom bereikbaar is met de auto.

De inhoud van de woning bedraagt 325 m3 en de woonoppervlakte 78 m2. 

Indeling

Souterrain: provisiekelder 4.65 x 1.66.

Begane grond: entree; meterkast; woonkamer 7.95 x 4.60/3.60 met laminaatvloer en nette open keuken, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser; bijkeuken 2.30 x 2.00 met aansluiting voor de wasapparatuur en modern toilet met wandcloset.

Eerste verdieping, geheel voorzien van laminaatvloer: overloop; twee slaapkamers 4.65 x 3.00/2.30; 3.60 x 3.00; moderne badkamer 2.40 x 1.78 met ligbad, badmeubel en wandcloset.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar ruime zolder met berging en mogelijkheid voor een derde slaapkamer.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Eloystraat 55 te Geleen