Flinckstraat 22, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1987
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud346 m³
  • Woonoppervlakte97 m²
  • Perceeloppervlakte327 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze woning is gelegen in een rustige, gewilde woonomgeving, op loopafstand van voorzieningen en met een goede verbinding naar de autoweg. Het pand is degelijk gebouwd rond 1988 en netjes onderhouden. Vloer, spouw en dak zijn geïsoleerd, houten kozijnen met dubbelglas beneden en rolluiken boven, HR Combi cv-ketel 2014 (eigendom).

Het perceel is 327 m2 groot, met een grote, zonnige tuin op het westen. Achter woning bevindt zich een aluminium terrasoverkapping 5.50 x 4.00. Bij de woning hoort een ruime garage 7.00 x 2.90 met automatische poort en zadeldak met bergzolder. Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen oprit.

De inhoud van de woning bedraagt 346 m3 en de woonoppervlakte 97 m2.

Indeling

Begane grond, geheel voorzien van laminaatvloer: hal; meterkast met moderne elektrische installatie; nieuw toilet met wandcloset en fonteintje; L-woonkamer 8.18 x 5.20/2.74; halfopen keuken 2.60 x 2.00 met nette aanbouwkeuken, voorzien van 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers 4.05 x 3.04; 4.05 x 2.08; 4.05 x 2.31; moderne badkamer 2.77 x 2.00 met inloopdouche, wandcloset en badmeubel.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar berging met witgoedaansluiting en hobbykamer/vierde slaapkamer 4.00 x 3.00.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Flinckstraat 22 te Geleen


[recaptcha]