Frans Erenslaan 22, Geleen

Vrijstaand
€ 539.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1953
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud745 m³
  • Woonoppervlakte178 m²
  • Oppervlakte overig50 m²
  • Perceeloppervlakte1050 m²
  • Aantal kamers7
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

OPEN HUIS ZA. 30 MRT. 11.00 – 15.00 UUR

Typering
Deze karakteristieke woning is schitterend gelegen op een toplocatie aan de Frans Erenslaan. Het pand is in 1953 gebouwd als ingenieurswoning in opdracht van de Staatsmijnen en in 2000 volledig onder architectuur gemoderniseerd en voorzien van een fraaie aanbouw met optimaal tuincontact. De woning is voorzien van kunststof en aluminium kozijnen met dubbelglas, een moderne HR Combi cv-ketel uit 2016 en 18 zonnepanelen (2018).

Het perceel is 1.050 m2 groot met een schitterende achtertuin, met jacuzzi, waar men volledige rust en privacy geniet. Bij de woning hoort een verlengde garage van 12.25 x 3.00, met bergzolder. De lange en brede oprit biedt parkeergelegenheid voor diverse auto’s.

De inhoud van het pand bedraagt 745 m3, de woonoppervlakte 178 m2 en de overige inpandige ruimte 50 m2.

Indeling

Kelder: twee kelders, 3.05 x 2.73; 3.05 x 2.54 met saunacabine.

Begane grond: ruime hal met stijlvolle trap en natuursteenvloer; uitgebreide meterkast; modern toilet met wandcloset en fonteintje; kantoor/werkkamer 3.10 x 2.95; L-woonkamer inclusief aanbouw 70 m2 met massieve licht-eiken parketvloer en openhaard, met schitterende gebogen glaswand met openslaande deuren, waardoor een prachtig tuincontact aanwezig is; de aanbouw is voorzien van een hardstenen vloer met vloerverwarming en een design gas(open)haard; gesloten keuken 3.76 x 2.73 met luxe aanbouwkeuken (Bulthaup), voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser; bijkeuken 3.35 x 2.27 met kastenwand en witgoedaansluiting.

Eerste verdieping: ruime overloop; kleedkamer 3.75 x 2.00; vier slaapkamers 4.07 x 4.00; 4.00 x 2.85 met deur naar balkon; 3.75 x 2.75; 3.05 x 2.76; moderne badkamer 3.25 x 1.66 met inloopdouche, badmeubel en wandcloset.

Tweede verdieping: grote bergzolder, bereikbaar via vlizotrap.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Frans Erenslaan 22 te Geleen


[recaptcha]