Geleenbeeklaan 15, Geleen

Halfvrijstaand
€ 229.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1976
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud462 m³
  • Woonoppervlakte128 m²
  • Perceeloppervlakte261 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze riante halfvrijstaande woning is gelegen in de wijk ‘Haesselderveld’, op loopafstand van scholen en voorzieningen. Het pand is onder moderne architectuur gebouwd in 1976 en netjes onderhouden. De woning beschikt over hardhouten kozijnen met beneden dubbelglas, dakisolatie en een HR Combi cv-ketel, gehuurd van Volta (contractvrij).

Het perceel is 261 m2 groot met een omsloten achtertuin op het zuiden die achterom bereikbaar is. Bij de woning hoort een ruime garage van 7.00 x 3.30. Parkeergelegenheid op eigen oprit en in naastgelegen parkeervakken.

De inhoud van de woning bedraagt 462 m3 en de woonoppervlakte 128 m2.

Indeling

Begane grond, geheel voorzien van laminaatvloer: hal met meterkast en garderobehoek; toilet met wandcloset en fonteintje; L-woonkamer 8.06 x 6.60/3.62 (45 m2) met erker en schuifpui naar de tuin; gesloten keuken 2.88 x 2.85 met nette aanbouwkeuken, voorzien van 6-pits-gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.

Eerste verdieping: voorzien van laminaatvloer; ruime overloop met bergkast; drie slaapkamers 4.28 x 3.63 met vaste kast en deur naar balkon aan de voorzijde; 3.65 x 3.03 met rolluik; 2.87 x 2.53; badkamer 2.81 x 2.50 met douchecabine, wandcloset en wastafel.

Tweede verdieping bereikbaar via vaste trap: overloop; 4e slaapkamer/hobbyruimte 4.84 x 3.62 met vaste bergkasten; berging 2.87 x 2.60 met aansluiting witgoed en standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Geleenbeeklaan 15 te Geleen


[recaptcha]