Haspengouw 20, Geleen

Tussenwoning
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar2013
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud313 m³
  • Woonoppervlakte92 m²
  • Oppervlakte overig2,7 m²
  • Perceeloppervlakte145 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering
Deze ruime, moderne woning is rustig gelegen aan de rand van de jonge wijk De Haese, met goede verbinding naar uitvalswegen en op korte afstand van het Zuyderland ziekenhuis. Het pand is gebouwd in 2013 met betonnen vloeren en ankerloze woningscheidende wanden, vloer-, spouw-, en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbelglas, moderne HR Combi cv-ketel 2013 (eigendom).

Het perceel is 145 m2 groot, met een mooi omsloten tuintje op het zuidoosten, met terras en tuinhuisje. Parkeerplaats op eigen perceel.

De inhoud van de woning bedraagt 313 m3 en de woonoppervlakte 92 m2.

 Indeling

Begane grond, voorzien van fraaie laminaatvloer: hal met meterkast; modern toilet met fonteintje; woonkamer 7.10 x 5.26/4.20 met bergkast onder de trap, openslaande deuren naar de tuin en moderne open keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser; portaal met trap naar verdieping en toegang naar wasruimte 1.78 x 1.54 met aansluiting witgoed, standplaats cv-ketel en mechanische ventilatie.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer (m.u.v. badkamer): overloop; drie slaapkamers 5.26 x 2.85; 3.06 x 3.80; 3.06 x 1.87; moderne badkamer 2.65 x 2.08 met inloopdouche, badmeubel en wandcloset.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Haspengouw 20 te Geleen