Hyacinthenlaan 114, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1955
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud414 m³
  • Woonoppervlakte102 m²
  • Perceeloppervlakte375 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze nette woning is gelegen in een rustige, groene woonomgeving in de wijk Lindenheuvel, op loopafstand van het wijkwinkelcentrum en alle voorzieningen. Het pand is gebouwd rond 1955 en bijzonder netjes onderhouden. Geheel hardhouten kozijnen met nagenoeg geheel dubbelglas, dak(na)isolatie, vrijwel geheel rolluiken, HR Combi cv-ketel 2016, gehuurd van De Boer voor € 30,46 per maand (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen).

Het perceel is 375 m2 groot met een grote, mooi aangelegde tuin, achter vrij gelegen aan de volktuintjes, met overdekt terras en vijverpartij. Bij de woning hoort een in spouw gemetselde garage met elektrische poort 5.55 x 3.60, eventueel eenvoudig te vergroten met de achtergelegen berging 3.37 x 3.60.

De inhoud van de woning is 414 m3 en de woonoppervlakte 102 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 4.00 x 1.80 met aansluiting witgoed.

Begane grond, geheel voorzien van doorlopende travertinvloer: hal; meterkast met uitgebreide elektrische groepenkast; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 7.80 x 3.90/3.56 met openhaard; aanbouw 5.85 x 2.68 met schuifpui en deur naar overdekt terras; gesloten keuken 3.22 x 2.12 met nette aanbouwkeuken, voorzien van granieten werkblad, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping, voorzien mozaïekparket: overloop; drie slaapkamers 3.54 x 3.26 met muurkast; 3.54 x 2.47 met muurkast en dubbele deur naar dakterras; 2.18 x 2.15; badkamer 3.30/2.45 x 2.14 met ligbad, aparte douche, toilet en badmeubel.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar overloop met berging en zolderberging (mogelijk vierde slaapkamer).

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Hyacinthenlaan 114 te Geleen


[recaptcha]