Irenelaan 50, Geleen

Vrijstaand
€ 339.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1953
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud874 m³
  • Woonoppervlakte244 m²
  • Perceeloppervlakte360 m²
  • Aantal kamers9
  • Aantal slaapkamers5

Omschrijving

Typering

Dit vrijstaande huis is gelegen in een gewilde woonomgeving nabij het stadspark op een mooie zichtlocatie op een hoek. Bij de woning hoort een bijgebouw, waardoor het bijzonder geschikt is voor kantoor of praktijk aan huis, extra woonruimte i.v.m. mantelzorg etc. Het pand is degelijk gebouwd in de vijftiger jaren en goed onderhouden. Geheel dubbelglas in deels kunststof, deels aluminium kozijnen, het dak is nageïsoleerd, moderne HR Combi cv-ketel, circa 2010 voor het woonhuis en een wat ouder type cv-ketel voor het bijgebouw (beide eigendom).

Het perceel is 360 m2 groot, met een mooi aangelegde patiotuin met overdekt terras 7.00 x 2.30, waar men veel privacy geniet. De patio is vanaf de openbare weg bereikbaar via een breed pad.

De inhoud van de woning bedraagt 590 m3 en de woonoppervlakte 162 m2. Inhoud kantoor 284 m3, oppervlakte 82 m2.

 

Bijgebouw:

Entreeportaal; kantoor 4.07 x 4.37 met toegang naar woonhuis en overdekt terras; berging 2.90 x 2.88 met wastafel; vergaderruimte 6.45 x 3.86 met tegelvloer en kitchenette; kantoor 6.12 x 4.35; receptie 4.38 x 2.56 met buitendeur; vliering, bereikbaar via vliezotrap. 

Indeling woonhuis:

Souterrain: 7.30 x 4.03, verdeeld in 2 goed bruikbare kelderruimtes met tegelvloer en aansluiting witgoed.

Begane grond: portaal met toiletruimte en wastafel; meterkast met uitgebreide, moderne installatie; woonkamer ensuite 5.43 x 3.84; 4.90 x 4.17 met grindvloer (geseald); halfopen keuken 3.40 x 3.28 met moderne aanbouwkeuken, voorzien van 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser; trapportaal met deur naar overdekt terras en trap naar verdieping.

Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers 4.20 x 3.37; 4.20 x 2.93; 3.38 x 3.25 met Frans balkon; badkamer 2.93 x 2.65 met ligbad, badmeubel, toilet en deur naar balkon; tweede badkamer 1.95 x 1.55 met douche en wastafel; portaal met vast trapje naar 2e verdieping.

Tweede verdieping: overloop 4.50 x 2.10; twee slaapkamers 4.50 x 3.13 met laminaatvloer en bergkasten; 4.50 x 2.92 met laminaat en bergkasten; cv-ruimte/berging.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Irenelaan 50 te Geleen


[recaptcha]