Kanariestraat 20, Geleen

Halfvrijstaand
€ 389.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1955
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud475 m³
  • Woonoppervlakte147 m²
  • Perceeloppervlakte450 m²
  • Aantal kamers6
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze karakteristieke woning is gelegen op een zeer gewilde locatie nabij het stadspark en op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1955 en in 2013 volledig gerenoveerd in een smaakvolle moderne stijl, met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. De woning beschikt geheel over kunststof kozijnen met HR++ dubbelglas, volledig nieuwe installaties, elektra, cv, riolering. Het hoofddak en het platdak zijn geïsoleerd.

Het perceel is 450 m2 groot, met een diepe, aangelegde achtertuin met diverse terrassen en een overdekt terras van 3.00 x 3.00, afsluitbaar met een rolluik. In de tuin bevindt zich een hoogwaardig zwembad 8.50 x 3.70, voorzien van jetstream en LED-verlichting en verwarmd door een warmtepomp, waardoor het zwembad bijna het hele jaar gebruikt kan worden.

Brede oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s en afsluitbaar met elektrisch bedienbare toegangspoort. Bij de woning hoort verder een eenvoudige garage 10.00 x 3.90/2.90.

De inhoud van de woning bedraagt 475 m3 en de woonoppervlakte 147 m2. 

Indeling

Souterrain: provisiekelder 2.72 x 1.40.

Begane grond: ruime hal met tegelvloer en fraaie beuken trap; meterkast met uitgebreide elektrische groepenkast (16 groepen en krachtstroom); L-woonkamer (40 m2) 8.88 x 5.25/3.62 met erker, mooie laminaatvloer en schuifpui naar overdekt terras; gesloten keuken 4.25 x 2.84 met zij-erker, fraaie tegelvloer en luxe aanbouwkeuken, voorzien van 6-pits fornuis met 3 ovens (Falcon Elan 110), afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser; portaal met zijdeur naar de oprit en luxe toilet, voorzien van wandcloset, fonteintje en ingebouwde radio; bijkeuken 2.42 x 2.15 met vaste kastenwanden, aansluiting witgoed en standplaats cv-ketel HR combi 2013 (eigendom); badkamer 3.43 x 1.48 met vloerverwarming, douche, wandcloset en badmeubel.

Eerste verdieping, geheel voorzien van fraaie laminaatvloer (m.u.v. badkamer): drie slaapkamers 3.70 x 3.08; 3.71 x 2.62; 3.35 x 2.85; luxe badkamer 3.34 x 0.83 met vloerverwarming, thermostatische regendouche met waterval, wastafel, wandcloset en ingebouwde radio.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, voorzien van een dakkapel over de volle breedte met elektrische rolluiken, alwaar studeerkamer 3.50 x 3.35 en vierde slaapkamer 3.65 x 3.50.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Kanariestraat 20 te Geleen


[recaptcha]