Kerkhoflaan 7, Geleen

Tussenwoning
€ 139.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1930
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud323 m³
  • Woonoppervlakte81 m²
  • Perceeloppervlakte169 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze karakteristieke vooroorlogse woning is gelegen in een rustige, groene woonomgeving in het hart van de wijk Lindenheuvel, op loopafstand van het wijkwinkelcentrum en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd rond 1930, van binnen eenvoudig, maar netjes. Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, dakisolatie, HR Combi cv-ketel 2005 (eigendom).

Het perceel is 169 m2 groot, met een royale, onderhoudsvriendelijk bestrate tuin , welke achterom bereikbaar is via een voetpad.

De inhoud van de woning bedraagt 323 m3 en de woonoppervlakte 81 m2. 

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.50 x 2.04.

Begane grond: gang; meterkast met moderne elektrische groepenkast; woonkamer 7.11 x 3.43 met tegelvloer; aanbouw met halfopen keuken 3.13 x 2.07, voorzien van aanbouwkeuken met gaskookplaat, combi-oven, afzuigkap, koelkast en diepvries; modern toilet met wandcloset; badkamer 2.20 x 2.20 met douchecabine en badmeubel; wasruimte 2.20 x 1.00 met aansluiting witgoed en standplaats cv-ketel.

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop; drie slaapkamers 3.42 x 2.78 met dakkapel; 4.24 x 2.56; 3.06 x 1.88

Tweede verdieping: ruime bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Kerkhoflaan 7 te Geleen


[recaptcha]