Kinkenweg 15, Geleen

Halfvrijstaand
€ 249.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1933
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud501 m³
  • Woonoppervlakte128 m²
  • Perceeloppervlakte612 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze karakteristieke woning is rustig gelegen in een gewilde omgeving tussen Oud-Geleen en het stadspark, op loopafstand van winkels en andere voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1933 en beschikt nog over veel authentieke elementen. Vrijwel geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, het dak is nageïsoleerd, HR Combi cv-ketel 2013 (eigendom), moderne elektrische installatie.

Het perceel is 612 m2 groot, met een diepe tuin, waar men volledige privacy heeft. Bij de woning hoort een garage van 4.80 x 4.80 en een berging van 3.03 x 1.70.

De inhoud van de woning bedraagt 501 m3 en de woonoppervlakte 128 m2. 

Indeling

Souterrain: provisiekelder 5.50 x 3.55.

Begane grond: overdekte entree; ruime gang met olmen trap; woonkamer 7.28 x 4.20/3.65 met eiken parketvloer; aanbouw met gesloten keuken 4.06 x 2.90 met tegelvloer en nette aanbouwkeuken voorzien van terrazzo werkblad, 5-pitsgasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser; bijkeuken 3.46 x 2.90 met tegelvloer en buitendeur; toilet met wandcloset; bergruimte (voormalige douche).

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop; twee slaapkamers 3.70 x 3.31; 3.66 x 2.13; badkamer 3.63 x 2.37 met ligbad, douchecabine, zwevend toilet en badmeubel; wasruimte 1.88 x 1.07 met aansluiting witgoed.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar mooi afgewerkte zolderslaapkamer met vinylvloer en velux dakraam.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Kinkenweg 15 te Geleen