Kuipershof 40, Geleen

Appartement
€ 127.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1987
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud242 m³
  • Woonoppervlakte80 m²
  • Oppervlakte overig7,5 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering
Dit 3 slaapkamer-appartement ligt op de tweede verdieping van het fraaie complex Kuipershof, gelegen op een groene hoeklokatie naast een parkje aan de rand van de wijk “Dassenkuil”. Het centrum van Geleen, scholen, het station en het Zuyderland ziekenhuis liggen op loopafstand. Het appartementencomplex is gebouwd in 1987 en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ dubbelglas (2017), moderne HR combiketel uit ca. 2006 en dak- en spouwisolatie. Bij het appartement hoort een privé-berging en er is parkeergelegenheid op het binnenterrein. Het bedrag aan Vereniging van Eigenaren bedraagt € 123,90 hierin is o.a. begrepen de opstalverzekering, poetsen gemeenschappelijke ruimtes en reservering groot onderhoud.

De inhoud van het appartement bedraagt 242 m3 en de woonoppervlakte 80 m2.

Indeling
Souterrain: privé-berging 3.00 x 2.50.
Begane grond: gemeenschappelijke entree met brievenbussen en videocom-installatie.
Appartement op tweede verdieping: ruime hal met laminaatvloer, moderne meterkast; cv-ruimte; toilet met fonteintje; woonkamer 9.97 x 3.31/3.00 met laminaat en deur naar balkon en open keuken met moderne aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en diepvries; drie slaapkamers 4.42 x 2.70; 3.98 x 2.30 met laminaat; 3.02 x 2.09 met laminaat; badkamer 1.88 x 1.82 met douchecabine, wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Kuipershof 40 te Geleen


[recaptcha]