Lorentzstraat 16, Geleen

Vrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1986
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud433 m³
  • Woonoppervlakte132 m²
  • Perceeloppervlakte284 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering

Deze levensloopbestendige vrijstaande woning is rustig gelegen in een gewilde bungalowwijk in Geleen Zuid, op loopafstand van winkelcentrum Zuidhof en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1986, in 2000 is de indeling geheel aangepast aan rolstoelgebruik en in 2016 is de woning op veel punten smaakvol gemoderniseerd. Vloer, spouw en dak zijn geïsoleerd, hardhouten kozijnen met dubbelglas, vrijwel geheel rolluiken, HR Combi cv-ketel 2016 (eigendom), 16 zonnepanelen (eigendom), airco beneden en boven.

Het perceel is 284 m2 groot, met voortuin, royale oprit en omsloten achtertuin op het zuiden met vijverpartij, waar men volledige privacy geniet. De tuin is via de garage en de daarachter gelegen berging vanaf de weg bereikbaar. Bij de woning hoort een inpandig bereikbare garage 5.86 x 3.00 met elektrische sectionaalpoort en aansluiting witgoed.

De inhoud van de woning bedraagt 433 m3 en de woonoppervlakte 132 m2 (beide exclusief garage en berging).

Indeling

Begane grond, geheel voorzien van doorlopende tegelvloer: hal met trap naar verdieping; meterkast met uitgebreide elektrische groepenkast; berging/provisieruimte 2.30 x 1.70; badkamer 3.60 x 3.22 met inloopdouche, zwevend toilet, badmeubel en vaste kastenwand; tuinkamer (mogelijk slaapkamer) 7.70 x 2.90 met aluminium schuifpui en nieuw geïsoleerd dak met deels glaspanelen; woonkamer 6.00 x 4.00 met bergkast onder de trap; eetkamer 3.95 x 2.70; halfopen keuken 3.60 x 1.88 met granieten werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping, geheel voorzien van laminaatvloer en wandkasten in elke ruimte: overloop; twee slaapkamers 3.55 x 3.45; 3.70 x 4.12; badkamer 3.16 x 2.00 met douchecabine, wastafel, tweede toilet; cv-ruimte.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Lorentzstraat 16 te Geleen


[recaptcha]