Luxemburgstraat 12, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1971
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud446 m³
  • Woonoppervlakte117 m²
  • Perceeloppervlakte204 m²
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering

Deze geschakelde bungalow is rustig gelegen in een gewilde woonomgeving in Geleen-Zuid, op loopafstand van winkelcentrum en alle voorzieningen. Het pand is gebouwd in 1971 en netjes onderhouden. Geheel dubbelglas in deels kunststof, deels houten kozijnen, grotendeels rolluiken, de spouw is nageïsoleerd (2014), HR Combi cv-ketel 2014 (eigendom), airco in woonkamer en slaapkamer.

Het perceel is 204 m2 groot, met een zonnige tuin op het zuidwesten. In de tuin bevindt zich een terrasoverkapping 4.50 x 4.00 en een tuinhuisje 2.50 x 2.50.

De inhoud van de woning bedraagt 446 m3 en de woonoppervlakte 117 m2.

Indeling

Souterrain: portaal met bergkast; hobbyruimte/slaapkamer 5.28 x 3.55 met buitentrap; berging/logeerruimte 3.40 x 2.67; wasruimte 3.88 x 2.92 met aansluiting witgoed.

Begane grond: overdekte entree; hal met natuursteenvloer; meterkast met moderne elektrische groepenkast; woonkamer 8.42 x 4.00 met klassieke, hardhouten (visgraat) parketvloer, openhaard en deur naar overdekt terras en tuin; gesloten keuken 3.20 x 2.55 met nette aanbouwkeuken, voorzien keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast (vaatwasser defect); badkamer (3,2 m2) met inloopdouche, wandcloset en badmeubel; slaapkamer 3.63 x 2.96; bijkeuken/berging 3.94 x 1.85 met vaste kastenwand en deur naar de tuin.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Luxemburgstraat 12 te Geleen


[recaptcha]