Marcellienstraat 13, Geleen

Halfvrijstaand
€ 245.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1731
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud588 m³
  • Woonoppervlakte154 m²
  • Perceeloppervlakte220 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

OPEN HUIS ZA. 30 MRT.  11.00-15.00 UUR

Typering

Dit karakteristieke hoekpand is gelegen in de historische kern van Oud-Geleen, vlakbij winkels en alle voorzieningen. Het pand dateert oorspronkelijk uit 1731, maar is in de vorige eeuw ingrijpend verbouwd tot een degelijk casco, dat van binnen gemoderniseerd dient te worden. Grotendeels (hard)houten, deels kunststof kozijnen met dubbelglas, dakisolatie, HR Combi cv-ketel 2003 (eigendom).

Het perceel is 220 m2 groot, met een geheel ommuurde binnenplaats 9.00 x 5.50, waar men veel privacy heeft en welke vanaf de straat bereikbaar is via een poortje. Bij de woning hoort een in spouw gemetselde, dubbele garage met zadeldak en een parkeerplaats voor 2 auto’s aan de achterzijde.

De inhoud van de woning bedraagt 588 m3 en de woonoppervlakte 154 m2.

Indeling

Begane grond: gang met 30-erjaren tegelvloer en trap naar verdieping; meterkast; toilet met fonteintje; woonkamer 10.78 x 3.65/3.24/4.35 met mozaïek-parket en schouw met inzethaard; gesloten keuken 3.84 x 3.00 met moderne tegelvloer en eenvoudige aanbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast, bijkeuken 3.65 x 2.25 met aansluiting witgoed en (2e) trap naar verdieping; doucheruimte 2.11 x 0.84.

Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers 5.10 x 3.70; 3.80 x 3.20; 3.40 x 3.24; badkamer 3.43 x 1.87 met ligbad, wastafel, toilet en bidet; vierde slaapkamer/hobbyruimte 5.33 x 4.00, bereikbaar via trap vanuit de bijkeuken.

Tweede verdieping: grote bergzolder 15.00 x 5.00 onder het schilddak, bereikbaar via een vlizotrap.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Marcellienstraat 13 te Geleen


[recaptcha]