Markt 21, Geleen

Appartement
€ 109.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1952
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud217 m³
  • Woonoppervlakte71 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers2
  • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Typering

Dit sfeervolle appartement is gelegen op de tweede verdieping van een beeldbepalend gebouw (Gemeentelijk Monument) in het hartje van Geleen, vlakbij winkels en alle voorzieningen, met een eigen genummerde parkeerplaats op afgesloten terrein. Het complex is in 1952 zeer degelijk gebouwd door de Staatsmijnen en goed onderhouden.

Het appartement dient gemoderniseerd te worden. Voorzijde kunststof kozijnen met dubbelglas, achterzijde originele stalen kozijnen met enkelglas; achterzijde rolluiken. Het complex beschikt over blokverwarming met individuele bemetering. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 107,50 per maand.

Bij het appartement hoort een zeer ruime berging/hobbyruimte 5.15 x 3.70 in het souterrain met vaste kasten.

De inhoud van het appartement bedraagt 217 m3 en de woonoppervlakte 71 m2 (exclusief berging). 

Indeling

Appartement op de tweede etage:

L-woonkamer 8.45 x 7.35/3.55 met parketvloer en openslaande deuren naar royaal balkon op het zuiden met fraai uitzicht; open keuken 3.68 x 1.27 met eenvoudig keukenblok en witgoedaansluiting; slaapkamer 3.58 x 3.57 met openslaande deuren naar het balkon; badkamer 2.10 x 1.51/1.09 met zitbad, toilet en wastafel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Markt 21 te Geleen


[recaptcha]