Mauritslaan 50, Geleen

Tussenwoning
€ 169.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1940
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud421 m³
  • Woonoppervlakte110 m²
  • Perceeloppervlakte200 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Dit karakteristieke huis is gelegen op een gewilde locatie vlakbij het winkelcentrum van Geleen, op loopafstand van scholen en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd rond 1940 en netjes onderhouden. Vrijwel geheel dubbelglas in deels kunststof, deels hardhouten kozijnen, dakisolatie, deels rolluiken, moderne elektrische installatie, nieuwe riolering, airco op de ouderslaapkamer, HR Combi cv-ketel 2014, gehuurd van Volta voor € 38,31 per maand, 10-jarig huurcontract (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen).

Het perceel is 200 m2 groot, met een zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuid-oosten. De tuin is achterom bereikbaar via een voetpad. In de tuin bevindt zich een royaal tuinhuis 4 x 3 meter en een hoogwaardig verwarmd zwembad van 6 x 3 meter.

De inhoud van de woning bedraagt 421 m3 en de woonoppervlakte 110 m2. 

Indeling

Souterrain: provisiekelder 4.30 x 2.11.

Begane grond, geheel voorzien van laminaatvloer: hal; meterkast met moderne elektrische installatie; toilet met wandcloset; woonkamer 7.50 x 4.00/3.45 met erker en schuifpui naar terras en tuin; halfopen woonkeuken 6.15 x 2.60/2.03 met nette aanbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Eerste verdieping, geheel voorzien van laminaatvloer: overloop; slaapkamer 7.00 x 4.00/3.40, eenvoudig weer te splitsen in de oorspronkelijke 2 slaapkamers; slaapkamer 2.63 x 2.36 met aansluiting witgoed en toegang naar klein balkon; moderne badkamer 2.80 x 2.07 met inloopdouche, zwevend toilet en wastafel.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar netjes afgewerkte zolder, bruikbaar als ruime slaapkamer.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Mauritslaan 50 te Geleen


[recaptcha]