Merelstraat 4, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1965
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud410 m³
  • Woonoppervlakte95 m²
  • Perceeloppervlakte324 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze nette woning met aanbouw en carport is gelegen in de groene, gewilde woonomgeving “Kluis”, op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1965 en netjes onderhouden. Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, HR Combi cv-ketel (eigendom), deels rolluiken.

Het perceel is 324 m2 groot met grote voortuin en een geheel omsloten kleinere achtertuin met overdekt terras, welke opzij via de carport achterom bereikbaar is. Bij de woning hoort een ruime carport. Parkeergelegenheid voor diverse auto’s op lange oprit.

De inhoud van de woning bedraagt 410 m3 en de woonoppervlakte 95 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.84 x 2.00; verwarmde hobbykelder 6.70 x 2.65; bergkelder 3.10 x 2.92 met buitentrap.

Begane grond: hal; meterkast; toilet met wandcloset en fonteintje; L-woonkamer 6.90 x 5.66/3.50 met klassieke eiken parketvloer en openhaard; aanbouw met tegelvloer, waarin eetgedeelte 3.17 x 2.90 met deur naar de tuin en halfopen keuken 2.94 x 2.48 met eenvoudige aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast.

Eerste verdieping, geheel voorzien van eiken mozaïekparket: overloop; drie slaapkamers 4.00 x 3.07; 3.17 x 2.90; 3.00 x 2.53 met toegang naar dakterras; nette badkamer 2.42 x 1.78 met ligbad (whirlpool), douchecabine, zwevend toilet en badmeubel.

Tweede verdieping: bergvliering, bereikbaar via een vlizotrap.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Merelstraat 4 te Geleen


[recaptcha]