Pastoor Vonckenstraat 79, Geleen

Halfvrijstaand
€ 225.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1970
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud427 m³
  • Woonoppervlakte110 m²
  • Perceeloppervlakte400 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze ruime, technisch vrijstaande, woning is gelegen in de gewilde woonomgeving Oud-Geleen, op loopafstand van winkels, scholen en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd rond 1970 en is netjes onderhouden. Deels hardhouten, deels vuren kozijnen met beneden dubbelglas, deels rolluiken, HR Combi cv-ketel (eigendom).

Het perceel is 400 m2 groot, met een diepe, mooi aangelegde tuin op het zuiden. Bij de woning horen een ruime garage 6.00 x 2.80 en een berging 4.00 x 3.40. Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen oprit.

De inhoud van de woning bedraagt 427 m3 en de woonoppervlakte 110 m2.

Indeling

Begane grond: ruime hal met tegelvloer, garderobehoek en bergkast; meterkast met moderne elektrische groepenkast; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 6.55 x 3.37 met eiken parket en deur naar de tuin; gesloten keuken 3.50 x 2.62 met tegelvloer en nette aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast; aansluiting witgoed.

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop; vier slaapkamers 3.80 x 3.10; 3.50 x 3.78; 3.51 x 2.63; 3.10 x 2.63; badkamer 2.78 x 1.60 met douchecabine, badmeubel en tweede toilet.

Tweede verdieping: grote bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap, alwaar standplaats cv-ketel. 

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Pastoor Vonckenstraat 79 te Geleen


[recaptcha]