Peschstraat 35, Geleen

Bovenwoning
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1974
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud406 m³
  • Woonoppervlakte109 m²
  • Perceeloppervlakte29 m²
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering

Deze woning is gelegen in het gezellige centrum van Oud-Geleen, vlakbij alle voorzieningen. Het betreft geen appartementsrecht maar een zelfstandige woning met ingang, hal en berging op de begane grond en een ruime woning op de eerste en tweede verdieping, grotendeels gelegen boven de onderdoorgang. Er is dus geen VVE-bijdrage verschuldigd. Het pand is degelijk gebouwd in 1974 en netjes onderhouden. Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, HR Combi cv-ketel 2010 (eigendom). Spouw, dak (deels) en vloer (deels) zijn geïsoleerd. Het perceel (op de begane grond) is 29 m2 groot, voor het overige bevindt de woning zich boven de onderdoorgang op grond van een opstalrecht. Bij de woning hoort een garage van 5.60 x 2.93, gelegen op het achterterrein dat afgesloten is met een elektrische poort.

De inhoud van de woning bedraagt 406 m3 en de woonoppervlakte 109 m2. 

Indeling

Begane grond: entreehal met meterkast en trap naar verdieping; berging 4.43 x 2.00 met aansluiting voor witgoed en achterdeur met klein plaatsje (3,5 m2);

Eerste verdieping: ruime overloop met diepe bergkast; woonkamer 5.73 x 4.40 met houtkachel en toegang naar ruim balkon 6.60 x 1.25 op het zuiden; halfopen keuken 3.00 x 2.28 met nette aanbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast; slaapkamer 3.67 x 3.46; toilet met fonteintje; badkamer 2.00 x 1.33 met douchecabine en wastafel.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar grote slaapkamer 6.00 x 4.52 met dakkapel; royale berging met cv-ketel. 

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Kopers worden in de gelegenheid gesteld om voor hen belangrijke data te verifiëren.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Peschstraat 35 te Geleen