Pieterstraat 27A, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1938
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud597 m³
  • Woonoppervlakte160 m²
  • Perceeloppervlakte515 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering
Op gewilde locatie in Oud-Geleen gelegen perfect afgewerkt, sfeervol, karakteristiek herenhuis. Winkels, scholen en het openbaar vervoer liggen op loopafstand. De woning is gebouwd in 1938 en recent volledig gerenoveerd, met behoud van authenthieke elementen. Het beschikt o.a. over nagenoeg geheel hardhouten kozijnen, geheel dubbelglas, fraaie glas-in-loodramen, deels rolluiken (boven aan achterzijde), deels screens (2e verdieping), moderne uitgebreide elektrische installatie, een HR combi-ketel uit 2014 (eigendom) en 12 zonnepanelen (eigendom). Het hoofddak is vernieuwd in 2002, voorzien van Unidek en het platte dak van de aanbouw is vernieuwd in 2016. Het perceel is 515 m2 groot met een aangelegde, diepe tuin op het zuid-oosten, met meerdere terrassen. Bij de woning hoort een royale oprit en een in spouw gemetselde garage van 6.85 x 3.83 met grote zolder en automatische poort. Deze ruimte biedt ook de mogelijkheid om aan huis te werken.

De inhoud van de woning bedraagt 597 m3 en de woonoppervlakte 160 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 8.22 x 2.24, alwaar standplaats cv-ketel.
Begane grond: ruime hal met fraaie tegelvloer en meterkast; woonkamer 8.37 x 4.04 met mooie laminaatvloer, erker en openslaande deuren naar de tuin; open keuken 3.96 x 3.25 met luxe aanbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-oven en hete-luchtoven; portaal met buitendeur; modern toilet met wandcloset en fonteintje; bijkeuken 3.65 x 2.40 met aansluiting voor de wasapparatuur en gootsteen.
Eerste verdieping: ruime overloop met laminaatvloer; separaat toilet met wandcloset; twee ruime slaapkamers met laminaatvloer 4.04 x 3.32 ; 4.04 x 3.08; luxe badkamer 3.52 x 2.96 met ligbad, grote inloopdouche en twee badmeubels.
Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap en voorzien van laminaatvloer; grote speelzolder 5.60 x 2.75; twee slaapkamers met dakkapel 3.18 x 3.16; 3.18 x 3.16.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Pieterstraat 27A te Geleen


[recaptcha]