Prins de Lignestraat 43, Geleen

Appartement
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1998
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud286 m³
  • Woonoppervlakte83 m²
  • Oppervlakte overig6 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering
Dit mooie appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift in een gewilde woonomgeving bij de Augustinuskerk in het centrum van Geleen, op loopafstand van winkels en alle voorzieningen. Het complex is gebouwd omstreeks 1998 en is bijzonder netjes onderhouden met een fraaie binnentuin voor gemeenschappelijk gebruik en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 130,- per maand en de cv-ketel uit 2012 is in eigendom.

Het appartement is instapklaar afgewerkt, volledig voorzien van een eiken parketvloer, nette keuken en badkamer. Deels voorzien van rolluiken, deels van screens en een zonnescherm. Het balkon is gericht op het zuidwesten. Bij het appartement hoort een privéberging in het souterrain en een parkeerplaats op eigen terrein met automatische toegangspoort.

De inhoud van het appartement bedraagt 286 m3 en de woonoppervlakte 83 m2.

Indeling

Souterrain: privé berging.

Begane grond: gemeenschappelijke entree met hal, trappenhuis , brievenbussen, bellentableau en videofoon.

Eerste verdieping: ruime hal met garderobenis; meterkast met moderne elektrische groepenkast; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 6.00 x 5.30 met eethoek 3.53 x 1.96 en toegang tot balkon; gesloten keuken 3.03 x 2.10 met nette aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast , combi-magnetron en vaatwasser; royale bijkeuken 2.20 x 2.10 met aansluiting witgoed en standplaats cv-ketel; slaapkamer 3.73 x 3.27 met deur naar balkon; slaapkamer 3.10 x 2.10; badkamer 2.17 x 2.17 met douche en badmeubel; zonnig balkon met uitzicht over plantsoen.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Prins de Lignestraat 43 te Geleen