Rijksweg Noord 1B2, Geleen

Appartement
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1975
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud136 m³
  • Woonoppervlakte44 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers2
  • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Typering

Dit leuke appartementje met een woonoppervlakte van 44 m2 is gelegen op de tweede verdieping van een net, kleiner appartementencomplex aan de Rijkswegboulevard in hartje Geleen, vlakbij winkels en voorzieningen. Dit beeldbepalende gebouw met zijn fraaie facetramen, is gebouwd rond 1975. De bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren bedraagt € per maand inclusief stookkosten, gas en water. Warmwatervoorziening via elektraboiler, welke gehuurd is van Volta voor € 14.45 per maand (contractvrij). Door de aanwezigheid van een lift en de nabijheid van voorzieningen, is het appartement niet alleen bijzonder geschikt voor starters, maar ook voor ouderen.

De inhoud van het appartement bedraagt 136 m3 en de woonoppervlakte 44 m2. 

Indeling

Souterrain: privé-berging 2.50 x 1.90.

Begane grond: afgesloten entree met intercom en brievenbussen; gemeenschappelijke fietsenstalling; hal met toegang naar lift en trappenhuis.

Appartement op de tweede verdieping: hal met meterkast, waarin nieuwe elektrische groepenkast; woonkamer 5.25 x 4.25 met laminaatvloer, open keuken, voorzien van eenvoudig keukenblok met gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser; badkamer 2.75 x 1.65 met inloopdouche, toilet, wastafel en aansluiting wasmachine; slaapkamer 4.27 x 4.08/2.58 met dubbelglas; zonnig balkon, voorzien van elektrisch rolluik. 

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Kopers worden in de gelegenheid gesteld om voor hen belangrijke data te verifiëren.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Rijksweg Noord 1B2 te Geleen