Rijksweg Noord 170, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht ovb

Kenmerken

  • Bouwjaar2015
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud382 m³
  • Woonoppervlakte92 m²
  • Oppervlakte overig18 m²
  • Perceeloppervlakte414 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering
Deze moderne twee-onder-een-kap woning is gelegen aan de rand van woonwijk de Haese, aan de Rijksweg Boulevard, met in de directe omgeving scholen, openbaar vervoer en het Zuyderland ziekenhuis. De woning is gebouwd in 2015 en beschikt o.a. over optimale isolatie (vloer-, spouw en dak), ankerloze spouwmuren, hardhouten kozijnen met HR++ dubbelglas, mechanische ventilatie, vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping en een HR combi cv-ketel uit 2015 (eigendom). Het perceel is 414 m2 groot met een royale zij– en achtertuin met terras en tuinberging. De woning heeft aan de achterzijde parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

De inhoud van de woning bedraagt 382 m3 en de woonoppervlakte 92 m2.

Indeling

Begane grond, voorzien van mooie pvc-vloer met vloerverwarming: hal met meterkast; modern toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 10.75 x 4.80/3.70/2.50 met bergkast onder de trap, deur naar de tuin en open keuken (3.50 x 2.50) met luxe aanbouwkeuken voorzien van 5 pits-gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, hete-luchtoven en vaatwasser.
Eerste verdieping, voorzien van vloerverwarming en slaapkamers voorzien van eigen thermostaat: overloop; drie slaapkamers 4.80 x 2.82 met pvc-vloer; 3.41 x 2.48 met novylon; 2.26 x 2.23 met novylon; moderne badkamer 2.58 x 1.93 met grote inloopdouche, badmeubel en wandcloset.
Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap: grote bergzolder met mogelijkheid voor extra slaapkamer; standplaats cv-ketel en aansluiting wasapparatuur.

 

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Rijksweg Noord 170 te Geleen


[recaptcha]