Rijksweg Noord 1H1, Geleen

Appartement
€ 129.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1975
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud278 m³
  • Woonoppervlakte99,6 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering
Dit ruime en comfortabele appartement is als nieuwbouw gerealiseerd op de begane grond van een keurig beeldbepalend appartementsgebouw uit 1975, gelegen aan de Rijkswegboulevard in hartje Geleen, vlakbij winkels en voorzieningen.

De netto-woonoppervlakte bedraagt 99,6 m2, exclusief een loggia aan de Rijkswegzijde van 9.14 m2 en een kleine patio aan de achterzijde van 8.42 m2. De patio is achterom bereikbaar via een afgesloten achtertoegang, waar zich ook de privé-berging ter grootte van circa 6 m2 bevindt.

Het complex beschikt over blokverwarming, het voorschot stookkosten bedraagt € 132,47 per maand. Warmwatervoorziening middels een elektraboiler. De bijdrage aan de VVE is € 273,74 per maand.

N.B. De VVE-bijdrage voor deze appartementen is hoger dan gemiddeld, dit gegeven is echter ruimschoots gecompenseerd in een gematigde aankoopprijs. Onze makelaars zullen u dit graag nader toelichten.

De woonoppervlakte van het appartement bedraagt 99,6 m2 en de inhoud circa 278 m3.

Indeling

Begane grond: hal; meterkast met volledig nieuwe installaties; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 43 m2 met luxe open keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur; slaapkamer 12,81 m2 met toegang naar loggia; slaapkamer 17,54 m2 met toegang naar kleine patio; badkamer 6.67 m2 met inloopdouche en 2 wastafels; wasruimte 2.82 m2 met aansluiting witgoed, elektraboiler en mechanische ventilatie; inpandige berging 4.94 m2; buitenberging 6 m2.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Rijksweg Noord 1H1 te Geleen