Rijksweg Noord 66, Geleen

Tussenwoning
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1915
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud942 m³
  • Woonoppervlakte106 m²
  • Oppervlakte overig185 m²
  • Perceeloppervlakte210 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering

Dit karakteristieke herenhuis is gelegen aan de Rijksweg Boulevard, op korte afstand van het centrum van Geleen, het Orbis ziekenhuis, het openbaar vervoer en uitvalswegen. Het object kan functie bieden aan zowel wonen en werken. Het pand is gebouwd omstreeks 1915 en beschikt o.a. over nagenoeg geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, deels rolluiken, alarm– en videofooninstallatie en een cv-installatie met aparte huurgeiser. Het perceel is 210 m2 groot met een gezellig terras op eerste verdieping met elektrisch zonnescherm en trap naar begane grond met aangelegde bestrate tuin met royaal overdekt terras. Het perceel is via de Oude Maastrichterweg aan de achterzijde bereikbaar en biedt plaats aan meerdere auto’s (tevens ideaal voor laden en lossen van goederen). Aanvaarding in overleg.

Indeling
Kelder: royale provisiekelder 8.00 x 4.00. Begane grond: entree met meterkast en toegang naar atelier/kantoor: kantoorruimte I: 8.47 x 6.12; kantoorruimte II: 4.34 x 2.56 met toegang naar toiletruimtes; inpandige toegang naar garage/berging 4.42 x 3.00 met aansluiting witgoed; portaal 5.85 x 1.80 met keukenblok en trap naar eerste verdieping. Eerste verdieping: overloop; twee slaapkamers met laminaatvloer 4.17 x 3.24 en 3.76 x 3.24; badkamer 3.04 x 2.40 met ligbad, toilet en badmeubel met dubbele wastafel; halfopen eetkeuken 7.90 x 3.20 met plankenvloer, keramische kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en magnetron; lichte woonkamer 7.73 x 4.40 met plankenvloer, lichtstraat en dubbele deur naar terras aan achterzijde. Tweede verdieping: grote hoge zolder 8.17 x 7.83, met mogelijkheid realiseren van twee extra slaapkamers; standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Rijksweg Noord 66 te Geleen


[recaptcha]