Rijksweg Noord , Geleen

Bouwgrond
€ 160.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud
  • Woonoppervlakte
  • Perceeloppervlakte936 m²
  • Aantal kamers
  • Aantal slaapkamers

Omschrijving

Typering

Deze riante bouwkavel van 936 m2 is gelegen aan de noordelijke rand van de bebouwde kom in het overgangsgebied tussen Geleen en Sittard, vlakbij het Zuyderland Ziekenhuis. De kavel is aan de linker– en achterzijde gelegen aan agrarisch gebied met de bestemming “natuur”. Dit gebied zal onbebouwd blijven vanwege de aanwezige leidingstrook.

De kavel heeft een frontbreedte van 30 meter en een te bebouwen oppervlak van 200 m2, Het is dus mogelijk om een riant landhuis te realiseren, zowel in traditionele stijl, aansluitend bij de belendende 30-erjaren bebouwing of met een modern ontwerp.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Rijksweg Noord te Geleen