Rubensstraat 36, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht ovb

Kenmerken

  • Bouwjaar1959
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud392 m³
  • Woonoppervlakte104 m²
  • Perceeloppervlakte236 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze halfvrijstaande woning met aanbouw en carport is gelegen in de groene, gewilde woonomgeving “Kluis”, op korte afstand van het centrum en scholen. Het pand is gebouwd omstreeks 1959 en netjes onderhouden. De woning beschikt o.a. over houten kozijnen (deels hardhouten), grotendeels dubbelglas en rolluiken. De HR combi ketel uit 2003 van het merk Nefit is gehuurd van Volta voor € 14,50 p.m. (contractvrij, opzegtermijn van 1 maand).

Het perceel is 236 m2 groot met een geheel omsloten achtertuin met klein overdekt terras. Bij de woning hoort een garage 5.64 x 3.15 en een ruime carport 5.56 x 3.88 af te sluiten middels een elektrische rolpoort. Parkeergelegenheid op eigen oprit.

De inhoud van de woning bedraagt 392 m3 en de woonoppervlakte 104 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.19 x 2.91 met aansluiting voor de wasapparatuur.

Begane grond: hal met tegelvloer en meterkast; toilet met wandcloset en fonteintje; royale woonkamer 8.20 x 6.73/3.76/3.67 met parketvloer, openhaard en schuifpui naar de tuin; halfopen keuken 3.30 x 2.72 met tegelvloer en nette aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast.

Eerste verdieping: overloop; drie ruime slaapkamers met laminaatvloer 6.18 x 2.98/2.61; 3.78 x 2.97; 3.78 x 2.66 met dubbele deur naar balkonnetje; moderne badkamer (2013) 1.96 x 1.76/2.85 met inloopdouche, wandcloset en badmeubel met dubbele wastafel.

Tweede verdieping, bereikbaar via vlizotrap: bergzolder, alwaar standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Rubensstraat 36 te Geleen


[recaptcha]