Ruysdaellaan 5, Geleen

Halfvrijstaand
€ 214.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1955
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud352 m³
  • Woonoppervlakte90 m²
  • Perceeloppervlakte245 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze goed onderhouden halfvrijstaande woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving Geleen-Zuid, op korte afstand van scholen en winkels. De woning is gebouwd omstreeks 1955 en beschikt o.a. over geheel houten kozijnen met dubbelglas, nagenoeg geheel rolluiken, strakke wandafwerking, een moderne HR combi ketel uit 2011 (eigendom) en het dak is nageïsoleerd. Platte daken zijn vernieuwd in 2012. Het perceel is 245 m2 groot met een bestrate achtertuin en gezellige zijtuin. De tuin is achterom bereikbaar via de oprit. De bij woning hoort een garage van 5.78 x 3.42 met automatische poort. De inhoud van de woning bedraagt 352 m3 en de woonoppervlakte 90 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.06 x 2.76.

Begane grond: hal met granietenblad en meterkast: modern toilet met wandcloset; woonkamer 8.24 x 6.36/3.50 met parketvloer, deur naar de tuin en open keuken met moderne aanbouwkeuken voorzien van kermamische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven.

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer (m.u.v. badkamer): overloop; drie slaapkamers 3.53 x 3.17, 3.53 x 2.88, 2.71 x 1.80; moderne badkamer 3.00 x 1.60 met granietenvloer, ligbad, badmeubel en 2e toilet; separate doucheruimte 1.26 x 1.08 met douche en wandradiator.

Tweede verdieping: bereikbaar via vlizotrap, ruime bergzolder, alwaar standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Ruysdaellaan 5 te Geleen


[recaptcha]