Spreeuwenstraat 2, Geleen

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1957
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud429 m³
  • Woonoppervlakte92 m²
  • Oppervlakte overig7 m²
  • Perceeloppervlakte296 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering
Deze karakteristieke woning is gelegen in een rustige straat vlakbij het centrum, op loopafstand van alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1957 en van binnen gerenoveerd in een smaakvolle moderne stijl: moderne installaties, luxe keuken en badkamer, geheel kunststof kozijnen met dubbelglas en rolluiken, HR Combi cv-ketel 2017, gehuurd van Volta voor € 35,92 per maand (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen).

Het perceel is 296 m2 groot, met een onderhoudsvriendelijk bestrate, omheinde tuin met tuinhuisje op het zuiden. Veel privacy in de tuin doordat er geen direct achterliggende bebouwing is. Bij de woning hoort een garage 7.67 x 2.80. Parkeergelegenheid op eigen oprit voor meerdere auto’s.

De inhoud van de woning bedraagt 429 m3 en de 92,31 woonoppervlakte m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.47 x 2.10 met tegelvloer.

Begane grond: hal met grindvloer; meterkast met moderne elektrische groepenkast; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 6.42 x 4.07/3.56, voorzien van laminaat en schuifpui naar de tuin; halfopen moderne keuken 2.81 x 2.67 met grindvloer en voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping, geheel voorzien van laminaatvloer: twee slaapkamers 3.88 x 3.58 met vaste kast; 4.04 x 2.44 met vaste kast; moderne badkamer 2.80 x 2.65 met inloopdouche, badmeubel met dubbele wastafel en tweede toilet; wasruimte met aansluiting witgoed 2.16 x 1.05.

Tweede verdieping, bereikbaar via vaste trap, alwaar overloop; berging en derde slaapkamer 4.12 x 2.55 met dakkapel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Spreeuwenstraat 2 te Geleen


[recaptcha]