Stikkerstraat 70, Geleen

Tussenwoning
€ 179.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1970
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud340 m³
  • Woonoppervlakte112 m²
  • Oppervlakte overig10 m²
  • Perceeloppervlakte228 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze ruime, goed onderhouden tussenwoning is gelegen in een groene, gewilde woonomgeving in Geleen-Zuid vlakbij winkels, scholen en voorzieningen en met een goede verbinding naar uitvalswegen. Het pand is gebouwd omstreeks 1970 en beschikt o.a. over deels kunststof en deels houten kozijnen, nagenoeg geheel dubbelglas en een HR combi ketel van het merk AGPO Ferroli ca. 2005 (eigendom). Het perceel is 228 m2 groot, met een onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging 4.00 x 2.50. De tuin is achterom bereikbaar via een pad.

De inhoud van de woning bedraagt 340 m3 en de woonoppervlakte 112 m2.

Indeling
Begane grond: geheel voorzien van doorlopende tegelvloer; ruime hal met meterkast en bergkast onder de trap met aansluiting witgoed; meterkast; modern toilet met fonteintje; woonkamer 8.49 x 4.00 / 3.50 met deur naar de tuin; gesloten keuken 3.88 x 3.18 met deur naar de tuin en moderne aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, koelkast, diepvries, oven, afzuigkap en vaatwasser.
Eerste verdieping: overloop; vier slaapkamers 4.85 x 3.56; 4.01 x 3.58; 3.80 x 3.16; 2.54 x 2.72/1.67; badkamer 1.99 x 1.83 met ligbad met douchewand, wastafel en tweede toilet.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Stikkerstraat 70 te Geleen


[recaptcha]