Thorbeckestraat 3, Geleen

Tussenwoning
€ 149.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1950
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud368 m³
  • Woonoppervlakte93 m²
  • Perceeloppervlakte180 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze leuke starterswoning is gelegen nabij het centrum en NS-station Lutterade. Het pand is gebouwd in 1952 en recent gerenoveerd. Grotendeels kunststof kozijnen met dubbelglas, rolluiken aan de achterzijde boven, HR Combi cv-ketel 2018, gehuurd van Volta voor € 34.69 per maand (koper wordt geacht het huurcontract cv-ketel over te nemen). De woning beschikt over 8 zonnepanelen, waarvan het lease-contract door koper kan worden overgenomen.

Het pand is voorzien van een grote aanbouw 5.68 x 4.00, waardoor beneden een zeer royale leefruimte is ontstaan.

Het perceel is 180 m2 groot, met een geheel ommuurde, onderhoudsvriendelijk bestrate tuin. In de tuin bevindt zich een berging/hobbyruimte 5.16 x 3.50, welke achterom bereikbaar is via een achtertoegangspad. Achter de woning een eenvoudige terrasoverkapping 5.60 x 2.45.

De inhoud van de woning bedraagt 368 m3 en de woonoppervlakte 93 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.00 x 2.26 met aansluiting witgoed.

Begane grond, voorzien van doorlopende laminaatvloer: hal; meterkast met moderne elektrische groepenkast; toilet met wandcloset; woonkamer 10.40 x 3.62/3.30/5.68 met mooi tuin contact via openslaande deuren; halfopen keuken 2.95 x 2.43 met moderne aanbouwkeuken, voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop; drie slaapkamers 3.65 x 2.70; 3.50 x 2.96; 2.75 x 2.67; moderne badkamer 2.06 x 1.75/1.12 met luxe douchecabine en badmeubel.

Tweede verdieping, bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Thorbeckestraat 3 te Geleen


[recaptcha]