Van Ostadestraat 9, Geleen

Halfvrijstaand
€ 169.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1962
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud315 m³
  • Woonoppervlakte88 m²
  • Perceeloppervlakte238 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze woning is gelegen in een rustige, groene woonomgeving in Geleen-Zuid, op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1962, netjes onderhouden, maar dient van binnen gemoderniseerd te worden. Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, HR Combi cv-ketel 2006, gehuurd van Volta voor € 26.07 per maand (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen, of het toestel af te kopen).

Het perceel is 238 m2 groot, met een royale tuin op het zuidoosten. Bij de woning hoort een garage van 6.00 x 3.00, parkeergelegenheid voor diverse auto’s op eigen oprit. De tuin is vanaf de oprit bereikbaar via een poort.

De inhoud van de woning bedraagt 315 m3 en de woonoppervlakte 88 m2. 

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 3.70 x 2.40.

Begane grond: ruime hal met tegelvloer; meterkast met moderne elektrische groepenkast; toilet met fonteintje; woonkamer 7.00 x 3.70 met openhaard en schuifpui naar de tuin; gesloten keuken 3.08 x 2.48 met tegelvloer en eenvoudige aanbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast.

Eerste verdieping: overloop met diepe bergkast; drie slaapkamers 4.06 x 3.68; 3.07 x 2.50; 3.70 x 2.78 met toegang naar balkon aan de voorzijde; badkamer 2.45 x 1.30, voorzien van zitbad en wastafel. De badkamer is uit te breiden met de naastgelegen bergruimte.

Tweede verdieping: kleine bergvliering. 

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Van Ostadestraat 9 te Geleen