Victoriastraat 27, Geleen

Tussenwoning
€ 279.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar2006
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud596 m³
  • Woonoppervlakte180 m²
  • Perceeloppervlakte160 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze riante woning maakt deel uit van het kleinschalig nieuwbouwplan Puerto Verde, gelegen op een toplocatie tussen het stadscentrum en het Fortunapark, in een groen wandelgebied met een directe verbinding naar het centrum.

Het pand is gebouwd in 2006, met betonnen vloeren, een ankerloze woningscheidende wand, vloer-, spouw- en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbelglas en een energiezuinig verwarmings- en koelsysteem middels een gemeenschappelijke warmtepompinstallatie. Begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van een doorlopende tegelvloer met vloerverwarming.

Het perceel is 160 m2 groot, met een onderhoudsvriendelijk aangelegde patiotuin, welke achterom per auto bereikbaar is. Aan de achterzijde bevinden zich een ruime berging van 5.00 x 2.40 en een carport.

De inhoud van de woning bedraagt 596 m3 en de woonoppervlakte 180 m2. 

Indeling

Begane grond: overdekte entree; ruime hal; uitgebreide meterkast; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkeuken 10.85 x 3.14/4.70/3.47 met openslaande deuren naar de tuin, bergkast onder de trap en luxe aanbouwkeuken, voorzien van kookeiland met granieten blad, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser; bijkeuken 3.70 x 2.21 met aansluiting witgoed en buitendeur.

Eerste verdieping: woonkamer 10.85 x 5.76, inclusief trappartij en vide (3.50 x 1.75)

Tweede verdieping, voorzien van novilon: ruime overloop/study; berging 1.87 x 1.00 met mechanische ventilatie; drie slaapkamers 5.76 x 3.56/3.02; 3.78 x 3.04; 3.78 x 2.61; badkamer 2.83 x 2.51 met ligbad, douchecabine, tweede toilet en badmeubel met dubbele wastafel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Victoriastraat 27 te Geleen