Brommelen 37, Geulle

€ 269.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud450 m³
  • Woonoppervlakte120 m²
  • Oppervlakte overig40 m²
  • Perceeloppervlakte427 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Rustig gelegen, op ruim perceel vrijstaand woonhuis met woonkamer en suite, gesloten eetkeuken, nette badkamer, 3 slaapkamers, tuin en grote garage gelegen in Geulle-Brommelen aan Brommelen 37.


Souterrain:
Voorraadkelder 4.10 x 2.80

Begane grond:
Voor- en zij tuin met oprit. Entree. Hal met plavuizenvloer en verdiepingstrap. Geheel licht betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Woonkamer en suite 8.15 x 3.90. Gesloten eetkeuken 3.95 x 2.80 welke is voorzien van een eiken aanbouwcombinatie inclusief oven, (losse) koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 41m². Ruime bijkeuken, alwaar aansluitpunt wasapparatuur en CV-ketel (huur). Vanuit de bijkeuken is de grote garage 7.90 x 3.50 bereikbaar. Ruime tuin met diverse terrassen, tuinhuis en zij-ingang.

1e Verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers respectievelijk 4.95 x 3.90, 3.90 x 3.10 en 3.90 x 2.80. Nette, geheel licht betegelde badkamer voorzien van ligbad met douchspatscherm, badkamermeubel tweede toilet (hangcloset).

2e Verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder.Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (Tel.: 043-350 35 35).


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Brommelen 37 te Geulle


[recaptcha]