Schelsberg 222, Heerlen

Vrijstaand
€ 395.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1953
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud888 m³
  • Woonoppervlakte146 m²
  • Oppervlakte overig89 m²
  • Perceeloppervlakte1530 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering
Deze bungalow van bijzondere architectuur is gelegen op een mooie hoeklocatie in de wijk Rennemig-Beersdal, vlakbij natuurgebied en uitvalswegen. Het pand is degelijk gebouwd in 1953, is goed onderhouden, maar dient van binnen enigszins gemoderniseerd te worden. Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, grotendeels rolluiken, dakisolatie, Hr Combi cv-ketel 2017 (eigendom).

Het perceel is 1.530 m2 groot, met een fraai aangelegde tuin met groot terras. In de tuin bevindt zich een tuinhuis. Het achterste deel van de tuin heeft de bestemming bouwgrond. De woning beschikt over 2 zeer ruime inpandige garages.

De inhoud van het pand bedraagt 888 m3 en de woonoppervlakte 146 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.25 x 1.80; CV-ruimte; wijnkelder 2.16 x 1.80; berging/wasruimte 5.10 x 4.03 met witgoedaansluiting; 2 garages 7.27 x 4.92; 6.00 x 3.92.

Begane grond: hal met marmervloer; meterkast met moderne elektrische groepenkast; woonkamer 9.22 x 4.04 met mozaiekparket, schouw met inzethaard, schuifpui naar overdekt terras aan de voorzijde, openslaande deuren naar terras en tuin; woonkeuken 5.33 x 5.12 met tegelvloer en nette aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser; portaal met openslaande deuren naar terras; badkamer 2.87 x 2.24 met ligbad, wastafel en toilet; drie slaapkamers 4.68 x 3.80 met ensuite badkamer 1.85 x 1.65 met douche, toilet en wastafel; 4.87 x 2.98; 3.48 x 2.98.


Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Schelsberg 222 te Heerlen


[recaptcha]